Pitbull bijt vlees van arm negenjarig meisje 

24 augustus 2017 - 09:33

De eerste vraag die wij hebben: waarom zou je in hemelsnaam een pitbull als huisdier willen? Toegegeven, het staat natuurlijk ontzettend stoer om met zo'n aangelijnde spiermassa de buurt angst in te boezemen. Buiten dat kunnen wij niet echt een heldere reden bedenken.

Gisteren was het raak in Rotterdam, waar een pitbull (notabene al eens eerder in beslag genomen, maar teruggegeven) zijn moordkaken in de arm van een negenjarig meisje zette.

Oplettende buurtbewoners zagen het tafereel gebeuren en schoten het doodsbange kind te hulp, door op de hond in te meppen met straatstenen.

Het dier liet uiteindelijk los, maar het slachtoffertje was erg gehavend. Volgens een buurjongen van het meisje was het vlees van haar arm afgerukt en was er een groot gat in haar ledemaat te zien.

De 16-jarige buurjongen verklaarde verder dat het zeker niet de eerste keer is dat de eigenaar van de hond en het dier zelf betrokken zijn bij incidenten. De jongen stelt dat er al vaker aangifte is gedaan tegen het baasje.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.