Plakkerdeplak, DENK en VVD plakken elkaar af
Binnenland

Plakkerdeplak, DENK en VVD plakken elkaar af.

Woehaha, leden van DENK en VVD zijn met elkaar verwikkeld in een heuse posterplak-oorlog. Speciale teams struinen de wijk af om te kijken 'of er wel genoeg posters van de partijen opgehangen zijn'. Het wordt zelfs nog erger; men overplakt elkaars posters.

Nog saillanter wordt het als er zelfs Tweets worden gepost en verklaringen worden afgegeven over wie nu precies de schuldige is in de plakoorlog.

Fractievoorzitter John van der Rhee van VVD Alkmaar snapt de mannen en vrouwen van DENK niet. Hij vermoedt dat de komst van partijleider Tunahan Kuzu gisteren naar Alkmaar, reden is geweest voor de DENK-plakkers als een dolle te gaan plakken.

Te weinig ruimte

Tegenpool Mohamed Keskin van DENK wil daar niets van weten. Hij kruipt in de slachtofferrol door aan te geven dat sommige partijen 'te veel' ruimte hadden ingepikt op oosterborden, waardoor het arme DENK genoegen moest nemen met een miniem plaatsje. 

Die uitleg schoot de VVD'ers in het verkeerde keelgat, waarna zij hun VVD-posters weer over die van DENK hebben geplakt.

Alle artikelen geladen. Overzicht →