Playboy model: Sorry
Entertainment

Playboy model: Sorry.

Dani Mathers, in 2015 'Playmate van het jaar', heeft zich publiekelijk verontschuldigd voor het spotten met een blote, ietwat dikke vrouw. Het blonde Amerikaanse model had donderdag een foto van het slachtoffer geüpload op Snapchat en bij het plaatje de oneerbiedige comment "If I can’t unsee this then you can’t either" gezet. 

De pica was stiekem geschoten in de kleedruimte van een fitnessstudio in Los Angeles, schrijft The Independent. Dit 'vetschamen' kwam Mathers al snel op zware online kritiek te staan, maar volgens haarzelf betrof het slechts een vergissing.  

"Het was helemaal verkeerd en ik bedoelde het niet zo", aldus Mathers. De blondine beweerde de afbeelding tijdens een privéconversatie aan een vriendin te hebben gezonden, zonder dat ze doorhad dat de spotprent was verschenen op Snapchat. 

Mathers raakte dankzij de affaire haar bijbaan bij een talkshow kwijt en is verbannen van alle fitnesszalen in Los Angeles. Volgens LA Times is de politie zelfs een onderzoek naar het incident gestart. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →