Please, even een weekje geen Corona

Please, even een weekje geen Corona 

22 oktober 2021 - 12:41

Nee please, geen Corona. Ook al is Diederik Gommers weer op tv geweest, please nee, geen Corona. Ook al stijgen de besmettings- en IC-cijfers, heus: geen Corona. Nee, echt – even een weekje geen Corona.

Toch twee keer een staafje in m’n neus gehad afgelopen week: ik moest een vliegtuig en een restaurant in. Gelukkig werken op de testcentra mensen die ook helemaal klaar zijn met het Corona-circus en slechts vluchtig aaien met het staafje. NEXT! Die boterham is snel verdiend. 

Over boterhammen gesproken: iedereen die denkt dat Sywert, Bernd en Camille hun oneerlijk verdiende centen zullen moeten inleveren omdat advocaat Peter Plasman ze daagt, verspilt zijn energie. Plasman ook, maar Plasman is een opportunist. Hij weet dat hij dit gaat verliezen, maar de media-aandacht is wel zo lekker. Bovendien is het ook wel ‘ns leuk om tegenover iemand te staan waarmee je heel Nederland achter je krijgt: Sywert. Het is makkelijk scoren. Het zou Plasman sieren om Hugo en zijn ministerie aan te pakken en Sywert, Bernd en Camille op te roepen als getuigen. Zij hebben immers bewezen op wat voor onverantwoordelijke manier er in Den Haag met belastinggeld wordt gesmeten. Die 100 miljoen voor die liegende gristenboys is niets vergeleken bij de 5.1 miljard aan verdwenen belastingeuro’s waar Hugo geen bonnetjes voor heeft.

En begrijp me niet verkeerd, Sywert en de zijnen hebben op een onwaarschijnlijk achterbakse manier hun miljoenen verdiend. Sywert loog omdat het kón, omdat het legaal mogelijk gemaakt werd door Hugo en co. Hij loog tegen zijn behulpzame partners, tegen zijn vrijwilligers en tegen de rest van Nederland. Hij loog omdat hij er minimaal 30 miljoen euro rijker van zou kunnen worden. Sywert, Bernd en Camille zijn leugenaars maar Peter Plasman doet deze zaak om precies dezelfde reden waarom het mogelijk was voor Sywert om überhaupt de boel te flessen: media-aandacht. En gratis geld – een rechtszaak gesteund met donaties. Lekker man. 

Als opiniemakert is Sywert dan gecancelled, wie werkelijk álles overleeft, is die Witte Onderbroek van BNNVARA. Ondanks alles wat hij uitkraamt en doet, wordt Van Jole niet gecanceld. Ja, dat is het privilege van de blanke heteroman maar daar moeten we niet teveel aandacht aan besteden. Op de staatsomroep roept het fossiel enthousiast dat ongevaccineerden ‘maar lekker dood’ moeten. Het moralisme is stuitend, evenals het moralisme van Hugo die het tekort aan IC-bedden wijt aan ongevaccineerden. Nooit zijn de obese of longkankerpatiënten schuldig aan hun beroep op de zorg, nooit zijn de dronken rijders schuldig aan hun beroep op de zorg. Nooit is het tekort aan IC-bedden de schuld van alle kabinetten Rutte die blijven bezuinigen op de zorg. Nee, wij ongevaccineerden zijn schuldig aan alles. 

Dus please, even een weekje geen corona. 

1115 kinderen uit huis geplaatst door een overheid die willens en wetens burgers beschuldigde van fraude, die willens en wetens burgers kapot maakte, die willens en wetens onderzoeken en bewijzen wegmoffelde en die willens en wetens 1115 kinderen weghaalde bij hun vaders en moeders. Als Minister-President zou ik hier ook geen woorden voor hebben. Hoewel, geef het een week. Dan is ook dit de schuld van ongevaccineerden.  

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.