Poetin wanhopig, stuurt vrouwen naar het front

Poetin wanhopig, stuurt vrouwen naar het front 

09 augustus 2023 - 14:00

Dat Poetin niet goed snik is, dat wisten we al, maar hij begint nu echt steeds gekkere dingen te doen. In een zoveelste wanhoopspoging om de oorlog in Oekraïne te winnen, heeft hij besloten om sloten vrouwen naar het front te sturen. En niet zomaar vrouwen, maar criminele vrouwen.

Eerder werden al criminele mannen naar het front gestuurd, die in ruil voor vechten tegen Oekraïne op gratie konden rekenen, mochten ze de strijd aan het front überhaupt overleven. Maar blijkbaar is het tekort aan mankracht aan het front dusdanig, dat nu zelfs vrouwen een ouderwetse kalashnikov in de handen gedrukt krijgen. Er is zelfs al een speciale sluipschutterseenheid opgericht die louter uit vrouwelijke misdadigers bestaat.

In de Russische media wordt ondertussen druk gespeculeerd over hoe de vrouwen zich gaan gedragen aan het front. Pro-Poetin-commentatoren hopen voor de Russische soldaten dat de vrouwen niet de hele dag aan hun kop gaan zeiken. Geen gezeur over hoe vies het front is, dat de afwas nog gedaan moet worden en dat het tijd is om de vuilniszakken buiten te zetten. Ook is nog onbekend of de vrouwen hun Russische stofzuigers meenemen naar het front. Ondertussen zou het natuurlijk ook kunnen dat de vrouwen gestuurd worden om het *kuch* moraal van de echte soldaten hoog te houden, maar dat is slechts speculeren.

Het zijn overigens alleen vrouwen die voor lichte vergrijpen in de Russische lik zitten die in aanmerking komen voor vechten aan het front. Zit je als vrouw vast vanwege verkrachting, terrorisme of landverraad dan heb je dikke vette pech en moet je nog gewoon in de gevangenis blijven. Maar heb je een veroordeling aan de string voor een wat lichter vergrijp - een moordje, een diefstalletje, een mishandelingetje - dan kan je na twee jaar vechten gratie tegemoet zien. Wat dat betreft pakt Poetin het anders aan dan voormalig Wagner-baas Prigozjin die werkelijk alle soorten hardcore criminelen naar het front stuurde.

Om hoeveel vrouwen het tot nog toe gaat, is onduidelijk. Overigens hoeven de vrouwen ook geen aantoonbare ervaring te hebben met vuurwapens, wat de geruchten weer voedt dat de vrouwen daar niet alleen maar pistolen gaan vasthouden.

Al met al zijn we alsnog tegen de oorlog en moet Poetin echt als de sodemieter normaal gaan doen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.