Pokémon-rampverslag #2
Entertainment

Pokémon-rampverslag #2.

De Pokémon GO-rage grijpt keihard om zich heen. De gehele dag lopen er drommen mensen met hun telefoon als een wichelroede langs de Roze Haatzetel van PowNed. Een verslag uit het getroffen gebied. 

Geld & haat

Terwijl mensen met gevaar voor eigen leven op zoek gaan naar - tsja, een leven misschien? -  Pokémon, lacht Nintendo zich een breuk. De Japanse spelletjesmakers zagen hun aandeelwaarde meer dan verdubbelen. Een Brabants bedrijf probeert mee te delen in het feest door stickers te verkopen om speurneuzen buiten de deur te houden, aldus Omroep Brabant.

'Maar meneer, ik ben Pokémon aan het vangen'

Een scooter rijdende sneubaars werd in Tilburg bekeurd. Tegenover de diender verklaarde de persoon zijn mobiele telefoon in de hand te hebben omdat hij - ja heus - Pokémon aan het vangen was, als we Omroep Brabant moeten geloven.  

Hardcore Pokémon vibes

Voormalig tv-persoonlijkheid/DJ Mental Theo speelt het immens populaire spel inmiddels ook. Op zijn Instagrampagina deelt hij hoe hij vanuit een vliegtuig een Pidgey heeft gespot.

Er komt waarschijnlijk een nieuwe Pokémon-film en een bedrijf ontwikkelt een drone om zeldzame Pokémon te vangen. Ach, we kunnen zo wel uren doorgaan, en dan te bedenken dat Pokémon zo haram is als varkenshaas in bierbeslag.

Alle artikelen geladen. Overzicht →