Polderzanger pleegt 'plagiaat', moet cd's vernietigen
Entertainment

Polderzanger pleegt 'plagiaat', moet cd's vernietigen.

Robby Valentine, die kennen we natuurlijk allemaal van die gigantische hit 'Over and over again' uit 1992. De inmiddels 49-jarige Robby probeert tegenwoordig weer als artiest aan de weg te timmeren, al verloopt die (lijdens)weg met ups en downs.

Zo heeft Robby de afgelopen tijd keihard gewerkt aan een nieuw album. Aan één van zijn tracks had hij het wereldberoemde zinnetje 'let's get ready to rumble' van de Amerikaanse boksring omroeper Michael Buffer toegevoegd.

Robby had het management van Buffer keurig netjes om toestemming gevraagd, maar een antwoord kwam er nooit. Daarom dacht Robby dat het allemaal koek en ei zou zijn en liet cd's drukken (LOL, wie koopt er in 2018 nog cd's - steek nu je hand op). Toen die exemplaren eenmaal binnen waren, kwam er vanuit kamp Buffer alsnog een bikkelharde afwijzing. 

Valentine rest nu maar één ding: alle 1.500 cd's weggooien en vernietigen. Dat betekent gelukkig niet dat hij opgeeft: "Er is zelfs een nummer op het album dat heet: 'The bitter end'". En we gaan ook door tot 'the bitter end'."

Alle artikelen geladen. Overzicht →