Politie jaagt op WhatsAppende truckers vanuit touringcar 

21 juni 2018 - 12:48

De politie heeft het rustig dezer dagen, nu de iftar-aanschuifperiode weer voorbij is. Nederland is momenteel namelijk gevrijwaard van enige vorm van criminaliteit, de cellen staan massaal leeg, die paar aangiftes die er nog binnenkomen worden gemakshalve in de prullenbak gesodemieterd om inspanning te voorkomen en op menig politiebureau rijst de vraag: wat moeten we nu aan met al die uit hun neus etende troepen?

Gelukkig is er altijd een manier te vinden om de hardwerkende burger eens even lekker financieel te benadelen. De politie heeft het volgende bedacht: met speciale tourbussen naast vrachtwagens gaan rijden om op die manier te kunnen constateren of desbetreffende chauffeurs misschien een telefoon in hun hand houden.

En trots dat men daarop is, glimlachend en vol van genot stralen de politieagenten onoverwinnelijkheid uit. Bussen vol agenten speuren momenteel de snelwegen af, op zoek naar overtreders. Een heel zielige vertoning als u het ons vraagt, check onderstaande video voor uw dagelijkse dosis hoofdschudden: 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie