Politie bevestigt: overval op huis PSV'er Zahavi, vrouw en kids vastgebonden

Politie bevestigt: overval op huis PSV'er Zahavi, vrouw en kids vastgebonden 

10 mei 2021 - 10:27

Het was een weekje wel vol met geweld rondom het voetbal. Afgelopen week werden in totaal drie supporterscafés met vuurwerkbommen bestookt in Rotterdam (twee) en Amsterdam (één). Bij PSV-speler Eran Zahavi drongen overvallers zelfs zijn woning binnen terwijl zijn vrouw en drie kinderen thuis waren.

De overval op de woning van de spits van PSV vond gisterenmiddag plaats in zijn woonplaats Amsterdam. Zijn vrouw en kinderen werden daarbij vastgebonden en kregen tape op hun mond geplakt. Volgens Het Parool werd zijn vrouw daarvoor eerst tegen de muur gedrukt en het haar afgeknipt.

"De verdachten zijn er met verschillende persoonlijke eigendommen en contant geld vandoor gegaan", aldus de politie. De vrouw en kinderen hebben geen letsel opgelopen, maar de overval is voor alle betrokkenen erg heftig en traumatisch geweest. Er is slachtofferhulp ingeschakeld.

Zahavi deed vanwege dit voorval uiteraard niet mee tijdens de uitwedstrijd van zijn club tegen Willem II (0-2). Op het moment van de overval was hij zich met zijn ploeggenoten aan het voorbereiden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.