Politie Dordt beboet asociale trouwstoet  

14 november 2018 - 12:37

Dit kunnen wij alleen maar toejuichen, want er zijn maar weinig dingen irritanter dan een trouwstoet die alle verkeersregels aan de laars lapt omdat ze vinden dat ze daar 'recht' op hebben. Iets dat helaas regelmatig voorkomt.

Een trouwstoet in Dordrecht maakte het afgelopen weekend blijkbaar zo bont dat de lokale politie overspoeld werd door meldingen van andere weggebruikers. De bestuurders waanden zich volgens de politie "koning van de weg met hun gehuurde patser auto's en het daarmee nodig vonden vrijwel alle verkeersregels aan de laars te lappen en medeweggebruikers in gevaar te brengen." Zoals gebruikelijk werden de bruid en bruidegom in eerste instantie aangesproken op hun gedrag en dit leek in eerste instantie te helpen.

"Helaas niet helemaal, want één bestuurder was direct na afloop van het feest alweer vergeten dat hij op de openbare weg in Nederland reed. Hij werd daarom wederom stilgehouden en ontvangt als gevolg hiervan (en voor zijn gedragingen eerder op de dag) binnenkort voor enkele honderden euro's aan bekeuringen", aldus de politie op Facebook.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie