Politie faalt nog steeds in alles, maar is wel heel 'divers'
Binnenland

Politie faalt nog steeds in alles, maar is wel heel 'divers'.

Burgers! Luister! U heeft niet voor niets jarenlang heel veel belastinggeld betaald aan een falende politie-organisatie waar aangiftes niet worden opgenomen, de capaciteitstekorten alleen maar groter worden, de prioriteit ligt op het bezoeken van iftars en waar autochtone niet-islamitische agentes tegen het bevel van hun meerdere in een 'statement' maken door met een hoofddoekje op te gaan lopen.

Uw geld is ook echt niet alleen maar verdwenen in een oneindig ICT-project. Of in de zakken van graaiende politiebaasjes.

U zegt? Of uw belastinggeld dan wellicht ging naar falende communicatie-apparatuur? Uniformen die weer werden gestolen? Lekkende agenten? Corrupte agenten? In beslag genomen goederen die 'verdwenen'? Leidinggevenden die duizenden onwelgevallige medewerkers de ziektewet induwen? Vooraf ingevulde aangiftes tegen Wilders? Onderzoek naar online discriminatie tegen Sylvana Simons? Het ontwapenen van agenten? Meer, meer, meer flitsen, minder, minder, minder misdrijven voorkomen?

Anders namelijk?

Ja, daar ging uw belastinggeld óók naartoe. Maaaaarrrrr....vandaag blijkt (hosanna!) dat de Nederlandse Politie steeds diverser wordt (bazuingeschal!). Maarliefst een kwart van de eerstejaars aan de politie-academie is allochtoon!

Retteketet! VZMH! Alle problemen zijn opgelost! Wollah! 

Wat kunt u als belastingbetalende burger nou nog meer verlangen van de politie? Dat criminaliteit effectief wordt bestreden ofzo? Tsssssk, domme, klagende burger! RACIST!

Alle artikelen geladen. Overzicht →