Upd: Verdachte Delft overleden door politiekogels
Binnenland

Upd: Verdachte Delft overleden door politiekogels.

Opnieuw is de coffeeshop aan de Breestraat in Delft decor geweest van een schietpartij. Ditmaal was het echter de politie zelf die voor een kogelregen zorgde.

Dit jaar zijn er vaker schietincidenten geweest bij de coffeeshop en werd er zelfs een keer een handgranaat gevonden. In lievemenschenstad Amsterdam misschien dagelijkse kost, maar in Delft niet en dus spurtte de politie snel naar de Breestraat toen het een melding kreeg van een 'verdachte man met wapen' voor het pand.

Toen de politie in de straat was aangekomen nam deze persoon snel de benen, waarop het vuur werd geopend. Verrassend genoeg misten ze allen doel en kon de persoon dus ontkomen, meldt Omroep West

Update 11.32 uur:

Inmiddels is duidelijk dat de verdachte man wel degelijk geraakt is door de kogels van de agenten, maar dat hij desondanks op een scooter kon ontkomen. Later werd hij een ziekenhuis in Zoetermeer voor de ingang neergelegd.

Een tweede verdachte is er in een vluchtauto vandoor gegaan. Medewerkers van het ziekenhuis hebben meteen eerste hulp verleend en zijn begonnen met reanimatie maar dat mocht niet meer baten, meldt Regio15.

Alle artikelen geladen. Overzicht →