Politie stuurt botsplinter-gekkie Rogier de maatschappij weer in 

18 november 2018 - 19:08

Nieuws! De politie heeft Rogier Meijerink, bestuurslid van anti-piet vereniging Majority Perspective, zojuist naar huis gestuurd.

De bebaarde ex-krakerswoordvoerder heeft de afgelopen twee dagen in een politiecel doorgebracht nadat hij eergisteren in de Utrechtse Martin Luther King straat "door allemaal snelle audi's en busjes" werd klemgereden. Dat bleken leden van de anti-terreureenheid. De politie ziet/zag een regelrechte bedreiging in de 'botsplinter-uitspraak' die hij deed in een interview met dit nieuwsmedium.

Frappant is dat Meijerink op het moment van zijn aanhouding juist onderweg was vanaf het politiebureau naar zijn woning. Na zijn uitspraak werd Rogier naar eigen zeggen kapotbedreigd en daar was hij aangifte tegen gaan doen. 

Hoe dan ook, volgens de anti-piet is hij eigenlijk het grote slachtoffer. Hij stelt dat de politie een reden zocht hem tijdelijk vast te kunnen zetten en dat dit "een makkelijke manier" voor hen was. Het Openbaar Ministerie zoekt momenteel uit of Meijerink vervolgd gaat worden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie