Politie WOEST om holle tweet minister
Binnenland

Politie WOEST om holle tweet minister.

In de vooral rustige oudejaarsnacht is er één incident dat er vooral uitspringt. In Den Haag is agent Marco aangereden door een vrouw. De hulpverleners die hem reanimeerden werden vervolgens op straat bekogeld door omstanders. Minister van Justitie Ard van der Steur vindt zoiets ook niet kunnen en laat dat weten via een tweet.

Collega's van Marco zijn de holle beloften van de minister helemaal beu. En dat lieten de Teamchefs van politieteam Segbroek ook even weten via Twitter.

Een gescreenshotte tweet betekent één ding: De hoogste politiechef was het niet eens met de tweet en tikte de Hagenezen op de vingers. Volgens het AD loopt communicatie tussen agenten en de minister via de bonden. Ondertussen bijvalt de hele wereld de Teamchefs vanwege de holheid van Ard 'Sorry' van der Steur.

Agenten checken reaguurders

Volgens Omroep West is de politie nu actief reacties aan het verwijderen op social media. Het gaat daarbij om reacties die aangeven dat het wel fijn voor Marco is dat hij voor zijn leven vecht in het ziekenhuis en dat er meer politieagenten kapot moeten.

Alle artikelen geladen. Overzicht →