Politie zet lokbus met drugsafval in, is boos dat u niet belt

Politie zet lokbus met drugsafval in, is boos dat u niet belt 

14 oktober 2021 - 15:48

Ja hallo, politie? WTF is dit nou weer? Ga eens echte drugscriminelen vangen (en straffen) in plaats van lokbusjes met drugsafval in bosjes parkeren en dan boos worden dat u niet denkt 'heeee een witte bestelbus, mét gasmaskers, blauwe vaten en alles voor de ramen dat is vást een busje van drugscriminelen en natuurlijk totaal géén lokbus van de politie'.

"De witte bus staat enigszins verdekt opgesteld in de bossen van de Zwarte Dennen bij Staphorst. De blauwe vaten vol drugsafval zijn door de ietwat beslagen ruiten goed te zien. Op de bijrijdersstoel liggen gasmaskers, die nog maar eens aangeven dat het menens zou moeten zijn. Toch gaan de meeste wandelaars, fietsers en andere recreanten er deze woensdagmorgen argeloos aan voorbij. Laat staan dat ze de politie bellen", aldus De Stentor

Nogmaals, ga eens boeven vangen. Misschien wat zinvoller dan wachten op belletjes van onschuldige burgers vanwege een bus waar nog net niet in koeienletters op gekalkt staat: 'dit is een bestelbus van de politie maar we doen net alsof het van drugscriminelen is'. Dank u.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml