Popo gaat plofkrakers kapot treiteren
Binnenland

Popo gaat plofkrakers kapot treiteren.

Hahahahaha, de Nederlandse politie! Die is op vakantie/onderbezet/ICT-gestoord/bezig met hoofddoekjes/naar de iftar/anders namelijk..* dus kan nog geen vuist maken. Al helemaal niet tegen plofkrakers waarvan er inmiddels vele honderden schijnen te zijn. 

Maarja, je moet wat als je volk wilt blijven voorliegen dat 'de criminaliteit daalt'.

Dus gaat de politie plofkrakertjes nu keihard aanpakken: ze worden 'hinderlijk gevolgd'. Niet alleen door de politie maar ook door bijvoorbeeld de Belastingdienst.

Pak aan plofkrakers! 

Nu is het zo dat de meeste Nederlanders standaard hinderlijk worden gevolgd door de Belastingdienst,  maar om nou te zeggen dat het ooit iets heeft veranderd, nee.

Aangezien de politie geeneens personeel heeft om normaal aangiftes af te handelen, en we zwijgen nog over de totaalpuinhoop bij de Belastingdienst die nog het meeste weg heeft van Griekenland voor de crisis, kunnen we gerust concluderen dat we wéér met erbarmelijke, wanhopige, symboolpolitiek te maken hebben.

Wie horen we daar lachen in de verte? Oh, het zijn plofkrakers op weg naar hun volgende operatie waarbij ze weer helemaal niets door wie dan ook in de weg zal worden gelegd...

* = doorhalen wat niet van toepassing is.

Alle artikelen geladen. Overzicht →