Poptempel Paradiso op Airbnb
Binnenland

Poptempel Paradiso op Airbnb.

Goed nieuws voor muziekliefhebbers en verdwaalde hipsters: poptempel Paradiso komt eventjes op airbnb te staan. De liefhebbers van de voormalige kerk kunnen dan een nachtje pitten in de hoofdzaal. Sta je ook een keer niet zo idioot lang te wachten op je jas als je weg gaat.

De hoofdzaal wordt op 31 juli en op 10 en 15 augustus de 'master bedroom'. Het lumineuze plan ontstond tijdens een brainstorm over het vijftigjarige bestaan van Paradiso als popzaal. Omdat het complex deze zomer een paar dagen concertloos is, kunnen slaperige gasten er dit jaar in verblijven, weten de lokale journalisten van het Parool te melden. 

In de advertentie wordt vooral de overdaad aan sanitair als een pluspunt omschreven. "Op de benedenverdieping heb je een ruime keuze aan toiletten. Zowel urinoirs als comfortabel zittende wc-potten. Op de eerste verdieping heb je de beschikking over 200 kluisjes."

Goede punten als huurder op airbnb heb je dit keer weinig aan: de 'kamers' worden verloot aan de leukste brief. Het houden van een feestje is overigens wel verboden. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →