Pot Suge Knight verwijt ketel Dr. Dre moordberaming
Entertainment

Pot Suge Knight verwijt ketel Dr. Dre moordberaming.

Ook achter de tralies blijft Suge Knight herrie schoppen. De muziekproducent klaagt rapper en producer Dr. Dre aan voor het beramen van twee moordaanslagen.

Knight, die de naam van zijn platenlabel Death Row Records eer aan doet, moet zelf momenteel brommen vanwege het doodrijden van collega Terry Carter in januari 2015. De producer beweert dat hij zichzelf verdedigde tegen de tevens aanwezige Cle "Bone" Sloan, die een pistool om hem gericht zou hebben. Het meesterbrein achter deze operatie zou Andre "Dr. Dre" Young zijn.

Volgens de producer zat Dre ook achter de schietpartij bij een feest van rappende vrouwenmepper Chris Brown in 2014, waarbij Knight zeven keer geraakt werd. Een advocaat van Dre doet de beschuldigingen af als vergezocht, schrijft Sky News. Brown heeft overigens eveneens een aanklacht van Knight aan zijn broek hangen, omdat de beveiliging van zijn partijtje te wensen over zou laten.

Ook Knight zelf werd eerder dit jaar nog beschuldigd van een moordpoging. Volgens een voormalig lijfwacht van Emimen had Knight Slim Shady willen (laten) omleggen tijdens de Source Awards van 2001.

Alle artikelen geladen. Overzicht →