POWCAST: Sarah Bakker: ‘Wie neemt mij nou serieus’

POWCAST: Sarah Bakker: ‘Wie neemt mij nou serieus’ 

08 juli 2023 - 16:00

De POWCAST is ons nieuwe paradepaardje. U kent onze fantastische verslaggevers natuurlijk van de PowNews-items die u dagelijks met veel plezier kijkt. Maar wie zijn de mensen achter de roze plopkap nou echt? In onze wekelijkse podcast schuift er één verslaggever of hoofdpersoon aan bij Kevin van Arnhem voor uniek kijkje achter de schermen, persoonlijke verhalen en lekker wat juice!

In deze eerste aflevering is Sarah Bakker te gast. Ondanks dat ze nog jong is heeft ze een lekkere grote mond waarmee ze de confrontatie met politici niet schuwt: “Ik ben altijd heel zenuwachtig want ik ben 22 en ook een vrouwmens. Als ik daar dan sta dan denk ik altijd: ‘sta ik hier mijn portie bijdehand te doen weet je wel’. Wie neemt mij nou serieus”. Inmiddels is ze al helemaal vrienden geworden met onze toppers uit de politiek: “Ik zie Wybren van Haga meer dan mijn eigen moeder, dat is ook niet mijn keuze. Het is wat het is, ik moet toch een item maken”.

Sarah kan natuurlijk meer dan alleen politici pesten met irritante vragen. Ze heeft ook een serie gemaakt, die aanstaande zondag om 18:00 uur wekelijks te zien is, waarin ze volkszangers volgt die zichzelf al beschouwen al heuse supersterren: “Echt superleuk, zijn hele lieve mensen. Het zijn de liefste mensen waar ik ooit mee heb samengewerkt in dit vakgebied”. Toch leuk om ook een keer vragen te stellen aan iemand die niet agressief wordt bij het zien van onze prachtige microfoon en camera: “Het zijn hele volkse mensen, meer dan de helft komt ook van het woonwagenkamp. Dat is even een foutje want ik deed mijn schoenen vaak niet uit. Dat werd toch niet echt gewaardeerd”.

Iedere week gaat er dus iemand in gesprek met Kevin van Arnhem. Maar wie is dat nou eigenlijk? Kevin is radio-dj geweest en heeft dus een echte vette radiolach die hij maar wat graag inzet tijdens deze podcast om hard om zijn eigen grappen te lachen. Daarnaast doet hij de voice-over voor de nieuwe serie van Sarah. Dan weet u gelijk wie die flauwe grapjes maakt, toch leuk.

De klik hier voor de eerste podcast!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml