PowCast: Zou Slijptol bolletjes hebben geslikt op weg naar Expeditie Robinson?

PowCast: Zou Slijptol bolletjes hebben geslikt op weg naar Expeditie Robinson? 

04 september 2023 - 15:09

De PowCast is terug na een korte zomerstop met niemand minder dan Mark Baanders, ook wel bekend als Slijptol. Als PowNews-verslaggever heeft hij al behoorlijk wat meegemaakt, zoals bedreigingen, een buitenlandserie en zijn deelname aan Expeditie Robinson. Kevin voelt hem flink aan de tand en vraagt uiteraard dezelfde domme vraag als iedereen doet: “Heb je Expeditie Robinson gewonnen?”

Dat onze verslaggevers soms doodsangsten uitstaan is inmiddels wel duidelijk. Waar Reinout al bang is voor geesten moest Mark voor zijn leven vrezen in Urk. Hij werd daar aangereden door boze kerkgangers die ondanks de coronaregels stug met grote groepen samenkwamen in de kerk. Ik weet niet wat de Heer vindt maar Mark vond het niet normaal dat hij werd aangereden: “Ik was wel bang. Het was ook bedreigend.” Deze gebeurtenis haalde toen zelfs het landelijke nieuws.

Dat Slijptol daar veel bekendheid mee kreeg mag duidelijk zijn. Hij is nu zo bekend dat hij samen met andere (on)bekende mensen mag survivallen op een onbewoond eiland. Toch gaan de geruchten dat Mark op het vliegveld al opgaf: “Ik ontkracht dat.” Ook zou hij drugs meegesmokkeld hebben: “Ik zou bolletjes hebben geslikt.” Zou dat dan wel waar zijn? Naast deze buitenlandklus stuurt PowNed hem natuurlijk ook wel eens de grens over. In zijn nieuwe webserie Carbage Run is hij zelfs door acht verschillende landen gesjeest: "Dit zijn mannen die even de dagelijkse sleur willen ontvluchten." Benieuwd? Kijk dan hier naar Carbage Run.

De PowCast: elke zaterdag om 16:00 uur op het YouTube-kanaal van PowNed.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml