PowNed blikt terug op 2019 in vervolgdocu Dat zijn geen grappen!

PowNed blikt terug op 2019 in vervolgdocu Dat zijn geen grappen! 

05 december 2019 - 11:03

Na het succes van Dat zijn geen grappen! presenteert omroep PowNed aan de vooravond van 2020 een actuele vervolgdocumentaire. In een eindejaarsbeschouwing reageren prominente cabaretiers en opiniemakers op dé gebeurtenissen die 2019 markeerden, en die nieuw licht laten schijnen over de vraag: waar mag je in Nederland eigenlijk nog om lachen? Dat zijn geen grappen meer! Anno 2019. Donderdag 26 december om 21:45 uur op NPO 3.

Was 2018 het jaar van de lange tenen en beroepsgekwetsten, 2019 leek vooral het jaar van de opstand. Hoe staat het nu, precies één jaar later, met de stand van de grap in ons land? Waar mocht dit jaar om gelachen worden? En waar lag de grens? 

Met Arjen Lubach, Claudia de Breij, Guido Weijers, Herman Brusselmans, Marcel van Roosmalen, Martijn Koning, Peter Pannekoek, Stefano Keizers, Steven Brunswijk, Tijl Beckand en Yoeri Albrecht. Op prikkelende wijze geven ze hun beschouwing en doen ze uit de doeken met welke dilemma's zij worstelen om mensen aan het lachen te maken.

Een terugblik op het jaar waarin geen heilig huisje wordt gespaard. Van nieuwe verhitte discussies over genderneutraliteit tot klimaat, van de boze boeren tot de ongehoorden, van het fenomeen 'woke' tot  'Allah's afbakbar', van Freek de Jonge's anti-Baudet verklaring tot Marco van Basten's 'Sieg Heil' uitglijer.

Dat zijn geen grappen meer! Anno 2019 wordt gemaakt door PowNed-hoofdredacteur Dominique Weesie en programmamaker Vera Verzijl. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.