PowNed brengt serie zomergesprekken op NPO Radio 1

PowNed brengt serie zomergesprekken op NPO Radio 1 

01 juli 2021 - 09:54

De zomer begint goed op NPO Radio 1! Vanaf aanstaande zondag presenteren Roderick Veelo, Chazia Mourali en Rutger Castricum namens omroep PowNed het NPO Radio 1-programma ‘PowNed Zomergesprek’. Een uur lang voeren de presentatoren een prettig 1-op-1 gesprek met uiteenlopende gasten die een spraakmakende tijd achter de rug hebben, live vanaf een zomers terras in het land. Vanaf 4 juli elke zondagavond van 18:00 tot 19:00 uur op NPO Radio 1.

Onder het genot van een hapje en een koud glas rosé blikken de presentatoren met hun zomergast terug op een periode waarin zij in het middelpunt van het nieuws stonden. Wat voor impact hebben de nieuwsgebeurtenissen op hen gehad en wat betekent dit voor hun toekomstplannen? Een gesprek dat afgewisseld wordt met een favoriete zomerplaat van de gast en afgesloten met de vraag: wie zou jij een vakantiekaartje willen sturen? 

Onder anderen schrijver Bart Chabot en JA21-Eerste Kamerlid Annabel Nanninga schuiven deze periode aan op het zomerterras van PowNed. Aanstaande zondag trapt Roderick Veelo af met nieuwkomer op het Binnenhof Volt-fractievoorzitter Laurens Dassen (35). Bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen wist zijn partij maar liefst drie zetels te bemachtigen. Hoe kijkt hij terug op de strijd om de blauwe zetels en het succes van 17 maart? Hoe is het hem sinds zijn eerste werkdag in de Kamer vergaan? En hoe schat hij de kansen in voor Volt bij een nieuw te vormen coalitie? 

‘PowNed Zomergesprek’ is vanaf aanstaande zondag wekelijks te horen van 18:00 tot 19:00 uur op NPO Radio 1.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.