PowNed komt met verkiezingsspecial ‘Dat zijn geen grappen’ (NPO 3)

PowNed komt met verkiezingsspecial ‘Dat zijn geen grappen’ (NPO 3) 

08 maart 2021 - 12:48

Omroep PowNed komt met een speciale verkiezingseditie van de documentaire ‘Dat zijn geen grappen’. In ‘Dat zijn geen grappen in verkiezingstijd’ geven bekende cabaretiers en opiniemakers een kritische en satirische beschouwing van Nederland in tijden van lockdown en verkiezingen. Donderdag 11 maart om 21:40 uur op NPO 3.

Terwijl Nederland zich weer opmaakt voor een gang naar het stemhokje, duurt de coronacrisis voort en zitten cabaretiers nog altijd werkloos thuis. In ‘Dat zijn geen grappen in verkiezingstijd’ zet PowNed deze grappenmakers terug in de spotlights om het wel en wee van Nederland in tijden van lockdown en verkiezingen eens stevig onder de loep te nemen.  

Met Marcel van Roosmalen, Jort Kelder, Martijn Koning, Stefano Keizers, Johan Derksen, Guido Weijers, Yoeri Albrecht, Rayen Panday en Theo Hiddema. Op prikkelende wijze geven ze hun beschouwing, waarbij tal van hete hangijzers de revue passeren: van groeiende weerstand tegen de coronamaatregelen tot een blunderend koningshuis, van complotwappies tot vaccinatiestress, van het Sigrid Kaag-effect tot gedonder bij het Forum voor Democratie. 

PowNed-voorzitter en hoofdredacteur Dominique Weesie: “Een messcherpe beschouwing van een samenleving die zich aan banden voelt gelegd en coronamoe is terwijl de politiek strijdt om de gunst van de kiezer.”

‘Dat zijn geen grappen in verkiezingstijd’ wordt uitgezonden op donderdag 11 maart om 21:40 uur op NPO 3. De documentaire duurt 50 minuten. 

Over ‘Dat zijn geen grappen’ 
‘Dat zijn geen grappen’ is een PowNed-documentaire en verkent de grenzen van de grap. Bekende cabaretiers en opiniemakers geven hun beschouwing over veelbesproken maatschappelijke thema’s: van racisme tot genderneutraliteit, van Zwarte Piet tot het fenomeen woke. De documentaire werd eind 2018 voor het eerst uitgezonden en kreeg eind 2019 een vervolg. In het voorjaar van 2020 bracht PowNed een speciale coronaeditie uit. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.