PowNed moet op diversiteitscursus
Binnenland

PowNed moet op diversiteitscursus.

Zo kantoorslaaf/loonkabouter/flexcontracter, bakje Aldi-yoghurt en banaantje al op? Mooi!

START:

Wij van PowNed gaan op 'diversiteitscursus'. Ook gaan wij van PowNed op 'vooroordelenbestrijdingscursus', 'micro-agressie-beheersingscursus', 'mannenhaatcursus', 'moslims zijn lief, altijd, allemaal-cursus', 'blank = wit maar wit = schuldige onderdrukker-cursus', 'als een vrouw nee zegt bedoelt ze NEIN-cursus' en 'fuck feiten, fuck objectiviteit, fuck de waarheid, het gaat om huidskleur en geslacht godverdomme vuile blanke heteroseksuele mannelijke populist dat je er bent-cursus'.

Verder gaan wij van PowNed samenwerken met de mier- en mierzoete millennialbellenblaasmachine (D66) Vice en mogen we elke week in een pro-unilever-kerngezin (etnisch gemengd)-televisieprogramma van RTL komen vertellen hoeveel we al hebben geleerd van bovengenoemde anno 1984-indoctrinatiecursussen.

Waarom? Moet van NPO-diversiteitsmajoor Shula Rijxman! Doen we niks tegen. Bevel is bevel. Als Shula Rijxman 'nee' zegt is het 'NEIN', hebben we net geleerd, dus.

Maarrrrr voor u is het louter goed nieuws: u hoeft er helemaal niks voor te betalen, want de Staat der Nederland subsidieert (uiteraard) dit. Oh wacht, dan betaalt u er dus tóch wel voor! Hahaha! Domdomdom...

Nouja, hoe dan ook, het volgende Powned-topic gaat over hoe we onze reaguurders inclusiever, diverser, genderneutraler, D66'er, gezelliger en fatsoenlijker krijgen terwijl ze om de toon denken.

Suggesties?

Alle artikelen geladen. Overzicht →