PowNed volgt knikkerkoning Jelle Bakker op weg naar wereldfaam

PowNed volgt knikkerkoning Jelle Bakker op weg naar wereldfaam 

24 augustus 2023 - 12:19

In de 3Doc Jelle: wereldberoemd met knikkers volgen we het leven van Jelle Bakker, de autistische YouTube-sensatie met zijn indrukwekkende knikkerbanen. Na Amerikaanse tv-aandacht explodeert zijn kanaal. Als vervolgens John de Mol aan de lijn hangt, lijken meerdere dromen uit te komen. Maar is de kwetsbare Jelle bestand tegen de keerzijde van zijn onverwachte wereldfaam? Donderdag 31 augustus om 21:27 uur bij PowNed op NPO 3.

Met zijn onuitputtelijke passie en vastberadenheid om knikkerbanen te creëren, betoverde Jelle Bakker tijdelijk de wereld. In Jelle: wereldberoemd met knikkers zijn we van dichtbij getuige van zijn bewogen reis naar bekendheid. Een periode waarin zijn YouTube-kanaal de wereld overgaat na een lovende bespreking in een Amerikaans tv-programma. Een keerpunt komt wanneer hij wordt uitgenodigd als gast bij BEAU, waar hij openlijk zijn droom deelt van een eigen knikkermuseum.
 
Als de invloedrijke John de Mol persoonlijk contact opneemt, lijken meerdere dromen tegelijkertijd werkelijkheid te worden. Toch zien we Jelle, kwetsbaar maar uitzonderlijk getalenteerd, worstelen om al deze uitdagingen het hoofd te bieden. Naarmate het tv-programma in samenwerking met De Mol echter niet zonder strubbelingen verloopt en zijn volgersaantallen afnemen, ervaart Jelle ook de keerzijde van zijn roem. Kan hij deze obstakels overwinnen?
 
De 3Doc Jelle: wereldberoemd met knikkers wordt geproduceerd door Fish to Fish en is donderdag 31 augustus om 21:27 uur te zien bij PowNed op NPO 3.

Klik hier voor een trailer

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.