PowNed wint YouTube Award met Onrecht!

PowNed wint YouTube Award met Onrecht! 

12 december 2019 - 23:18

Het programma Onrecht! van omroep PowNed is vanavond in de prijzen gevallen op de 'YouTube Starry Night' in Theater Tuschinski. De YouTube-video Turkse oplichters dreigen met handgranaat werd door Google & YouTube Nederland verkozen tot vijfde meest bekeken video van 2019. Bram Krikke en Dennis Schouten namen de award in ontvangst.

De 'YouTube Starry Night', die dit jaar voor het eerst door Google &  YouTube Nederland wordt georganiseerd, is een avond waarbij bekende en minder bekende YouTube-content creators worden geëerd en in het zonnetje worden gezet.

Van de tien meest bekeken YouTube-video's die op de feestelijke avond werden uitgelicht kreeg de video van Onrecht! (inmiddels ruim 1.7 miljoen weergaven) een eervolle vijfde plaats. Gezamenlijk scoorden de video's van Onrecht! op het YouTube-kanaal van PowNed ruim 7.5 miljoen weergaven.

Voorzitter en hoofdredacteur Dominique Weesie: "Als we Onrecht! niet hadden gepubliceerd op ons eigen PowNed YouTube-kanaal, hadden we hier vanavond niet gestaan om dit succes te vieren. We gaan er daarom alles aan doen om programma's als Onrecht! weer terug te krijgen op ons eigen vertrouwde kanaal."

Onrecht! wordt geproduceerd door Vincent TV in opdracht van omroep PowNed.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.