PowNed zoekt het uit: inflight-koffie/pinda/Pringles-prijzen
Binnenland

PowNed zoekt het uit: inflight-koffie/pinda/Pringles-prijzen.

Mogge, ploeterende werkbijtjes. Over een maandje casht u allen weer een mooie som vakantiegeld. Hartstikke leuk, Nederlanders in de bijstand massaal op vakantie naar landen als Somalië, Syrië, Turkije, Marokko etc. Opgepropt in busje = ook mogelijk.

Omdat vliegen naar Europese bestemmingen met lowcost-airlines retepopulair en vaak spotgoedkoop is, kiezen veel Nederlanders voor deze optie. Eenmaal in de lucht is de cabincrew u van dienst door u te voorzien van een hapje en een drankje.

Maar wat kost dat nou zo'n beetje? Omdat wij weten dat u graag op uw centjes zit zochten we de prijzen bij een aantal vliegtuigmaatschappijen uit. Hierbij zijn we uitgegaan van een online onderzoek van zakenreisnieuws.nl, dat uitzocht met welke airlines u het vaakst vliegt.

Met onderstaand overzicht begint u optimaal aan uw reis. We vergeleken de prijzen van een simpele kop koffie en een zakje pinda's/bakje Pringles.

WizzAirDe goedkoopste in het rijtje, met een kostprijs van 2,50 voor koffie en 1,50 euro voor pinda's. Maakt samen 4,00 euro.

Transavia: Een medium formaatje koffie kost 2,80 euro, een zakje pinda's 2,50 euro. Opgeteld komen die twee prijzen uit op 5,30 euro.

Ryanair: Een bakkie pleur bedraagt 3,00 euro, de gezouten snack 2,50 euro. Samen is dat 5,50 euro

TUI: 2,60 euro voor koffie. Pinda's niet beschikbaar. Pringles wel, voor 1,80 euro. Samen dus 4,40 euro.

Vueling Airlines: 2,60 voor koffie. Ook hier behoren pinda's niet tot het keuzemenu. Wederom kiezen we voor Pringles, te koop voor slechts 2,50 euro. Totale kostenplaatje = 5,10 euro.

Easyjet: 2,50 euro voor de koffie, een zakje pinda's kost slechts 3,00 euro. Maakt gezamenlijk 5,50 euro.

KLM: KLM geeft geen informatie prijs wanneer u niet eerst een vlucht heeft geboekt. Als we de prijzen van de vluchten erbij nemen, kunnen we wel gokken in welke prijsklasse de inflight-producten vallen.

Corendon: Ook deze vliegmaatschappij heeft online geen snelle informatie beschikbaar wanneer het om een hapje en een drankje gaat. Treurig.

Met welke luchtvaartmaatschappij gaat u graag in zee?
WizzAir
Transavia
Corendon
KLM
Easyjet
Ryanair
TUI
Vueling Airlines
Anders
Created with PollMaker
Alle artikelen geladen. Overzicht →