Praagse ober-rammer: Sorry ober, sorry NL 

10 juli 2018 - 09:48

Waar zo'n verblijf in de gevangenis al niet goed voor is. Een van de Nederlanders die in Praag ober Mirek hebben mishandeld, is erachter gekomen dat wat hij gedaan heeft niet door de beugel kan. Vanuit zijn cel biedt hij in een brief excuses aan het slachtoffer aan, maar ook aan Nederland.

Want deze Armin N. heeft drie maanden na dato spijt van zijn actie en realiseert zich ook dat hij ons landje in een kwaad daglicht heeft geplaatst, meldt het AD.

"Door middel van dit bericht wil ik mijn spijt betuigen voor het incident en persoonlijk mijn excuses aanbieden voor het voorval en de schaamte die het heeft gebracht aan Nederland en de mensen thuis", aldus N. in zijn schrijven. "Mijn enige prioriteit is om het slachtoffer te steunen zodat hij volledig kan herstellen. Ik ben dus ook van plan de familie van het slachtoffer financieel te steunen."

Zoals u waarschijnlijk nog wel weet had hij met zijn sportschool-matties alcohol meegenomen op een terras in de Tsjechische hoofdstad. Toen de weerloze Mirek - die op het terras als ober dienst had - daar wat van zei besloot het groepje hem in elkaar te timmeren. Hij liep een hersenbloeding, een gebroken kaak en gebroken oogkas op.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie