Privéjets en horloges fixen voor profvoetballers

Privéjets en horloges fixen voor profvoetballers 

21 augustus 2023 - 16:00

In de gloednieuwe PowNed-webserie Fok De Vakkenvuller worden zes jongeren gevolgd die niet kozen voor een bijbaantje tussen de schappen of bliepende kassa’s maar kozen voor het grote geld. Geen minimumloon maar ver boven modaal, en dat allemaal online.

In de eerste aflevering maken we kennis met Emmanuel, Ward en Mitchell, beter bekend als Amslux. Met hun succesvolle bedrijf fixen zij de luxe lifestyle van profvoetballers. Van dure kleding shoppen tot het kiezen van adembenemende villa’s op droombestemmingen. De voetballers zijn te beroerd om het zelf te regelen, gelukkig doen de jongens van Amslux het met alle liefde.

Ook de 26-jarige Sarissa vond het tijd voor het grote geld. De voormalig kapster verveelde zich tijdens corona en besloot haar leven drastisch om te gooien. Ze verdient nu gemiddeld 25K per maand, dat is nogal een verschil met het salaris van een kapster. Maar voor dit geld moet ze natuurlijk wel hard werken. En dan vooral met haar lichaam. Sarissa is namelijk content creator op OnlyFans en nog wat vunzige websites. Ook draait ze haar hand niet om voor een webcamsessie: “Ik heb een bepaald bedrag in mijn hoofd wat ik gewoon wil behalen. Het doel is wel dat het richting de miljoenen gaat. Het is of chillen of content maken”.

Waar Sarissa haar geld met haar lichaam verdient, verdient Preston zijn geld met zijn slimme hersenen. Hij is digital entrepreneur en bouwt onder andere succesvolle websites: “Ik kreeg een spoedaanvraag voor een NFT-project, ik heb er één twee uurtjes werk aan gehad. Ik pakte iets van 12 duizend euro in twee uur tijd. Dat is lekker”. Omdat hij eigen baas is en bakken met geld verdient reist hij als een zogenoemde digital nomad over de hele wereld. Zo kan hij werken en genieten van zijn (zuur)verdiende centen.

Bekijk hier de eerste aflevering van Fok De Vakkenvuller. Elke maandag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml