"Psssst, hee meisje" mag niet meer van CDA
Binnenland

"Psssst, hee meisje" mag niet meer van CDA.

Jammer voor Mo en co, want het CDA wil een van hun favoriete hobby's van ze afpakken: obscene geluidjes naar vrouwen maken. Als het aan Sybrand Buma en kompanen ligt, komt er een landelijk intimidatieverbod. Bij u bekend als het 'sisverbod'.

Hoe men denkt dat te kunnen gaan handhaven is onbekend, het idee is blijkbaar belangrijker dan de daadwerkelijke uitvoering.

De gristendemocraten, waar ook een verdwaalde moslima op de lijst van de komende gemeenteraadsverkiezingen te vinden is, tenminste zo blijkt uit een advertentie volledig in het Turks, hebben meer in petto dan enkel een niet te realiseren intimidatieverbod.

Wat te denken van een uitstapprogramma voor criminelen die hun zakken goed gevuld hebben en er daarna geen zin meer in hebben tot een criminele bende te behoren. Nu we het daar toch over hebben, in beslag genomen goederen mogen van het CDA best worden teruggegeven aan de buurt.

Dat laatste punt bevalt ons wel, wij hebben altijd al een speedboot (onlangs in beslag genomen in Breda) willen hebben. Waar kunnen we ons melden?

Alle artikelen geladen. Overzicht →