PSV-fan pleurt seizoenskaart weg na aantrekken Lang

PSV-fan pleurt seizoenskaart weg na aantrekken Lang 

10 juli 2023 - 15:59

Zelfs clubliefde kent zijn grenzen. Uit onvrede over het transferbeleid van zijn geliefde PSV, besloot fan Leon Elders dat de maat vol was en zijn seizoenskaart weg te gooien. De Eindhovenaren hadden namelijk Noa Lang aangetrokken, en dat kan echt niet!

“Na bijna 51 jaar een seizoenkaart en/of certificaat gehad te hebben heb ik besloten na het aantrekken van Noa Lang mijn seizoenskaart terug te geven. Ongetwijfeld een prima speler die PSV kampioen gaat maken maar niet PSV-waardig”, twitterde de meelevende supporter. En daarna ging het account op zwart.

Oké, Noa Lang geldt niet als de meest welbespraakte voetballer van de internationale velden. Maar talent heeft hij toch zeker, getuige zijn huidige status als international van Oranje. Zijn maniertjes schieten menig voetbalvolger echter in het verkeerde keelgat. Zo hield Lang in het presentatiefilmpje bij zijn nieuwe club zijn hand voor zijn mond toen hij met zijn illustere voorganger Cody Gakpo sprak. En dat bij PSV, dat zo pocht met zijn transparantie.

Die Elders zien ze er in elk geval voorlopig niet meer. Misschien dat hij even vreugdevol opveerde toen Lang op zijn eerste training voor PSV direct geblesseerd raakte, maar dat bleek mee te vallen want later op de dag stond hij gewoon weer op het veld.

 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml