PSV-idioot die keeper aanviel: 'Geen actieve herinnering van'

PSV-idioot die keeper aanviel: 'Geen actieve herinnering van' 

08 maart 2023 - 11:25

De 20-jarige man uit Roermond die donderdagavond 23 februari tijdens de voetbalwedstrijd PSV - Sevilla de doelman van de Spaanse club aanviel, herinnert zich hier naar eigen zeggen helemaal niets van. Misschien ook niet zo gek gezien het feit dat hij zich helemaal klem had gezopen. Van de rechter mag hij in elk geval lekker drie maanden brommen achter de tralies.

Voor wie het niet meer weet: deze Dylano rende in de slotfase van de wedstrijd het veld op en ging op doelman Marko Dmitrovic af. Meerdere beveiligers moesten hem wegvoeren: "Ik ben het veld opgegaan. Het is allemaal supersnel gegaan. Voordat ik het wist lag ik op de grond en werd ik meegenomen door de beveiligers", aldus de 'supporter'.

Hij zegt zich niet te herinneren dat hij geslagen heeft. Een tactiek die hij vast van de politiek heeft afgekeken. Maar waarom dan ook zoveel zuipen (hij had een alcoholpromillage van ruim 1,6, red.)? "Ik denk dat ik het een beetje stoer vond. Wat het totaal niet is. Ik weet niet wat me bezielde", aldus Dylano.

Hoe dan ook - actieve herinneringen of niet - voor mishandeling en het overtreden van het gebiedsverbod, dat eerder door de burgemeester van Eindhoven was opgelegd (en waar meneer niks over wil zeggen hoe hij dit verbod heeft kunnen overtreden) legt de rechter hem een celstraf van drie maanden op: "U gaat met een dronken kop fors onder invloed het veld op", aldus de politierechter. "Het is volstrekt respectloos tegenover de speler, de voetbalclub en de echte supporters van PSV. U noemt zich voetbalfan. Maar dit heeft niets met voetbal te maken."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml