Psycholoog trots op Ronnie Flex
Entertainment

Psycholoog trots op Ronnie Flex.

Hee, wat fijn om de horen. Een wietverslaafde, die tegen zijn wietverslaving wordt behandeld, rookt even geen wiet meer. Afkickende Ronnie Flex (u weet wel: want ik heb drank, en drugs, en drank, en drugs) maakt vorderingen in het proces.

Daar is hij trots op. Zijn psycholoog ook. Ondanks met trots gevulde hartjes gaat het Ronnie niet helemaal voor de wind. Zo had hij gisteren een beetje last van afkickverschijnselen die hij projecteerde op de 'racisten' van Radio 538.

U bent allemaal bekend met de winactie die het radiostation onder haar luisteraars houdt? Wanneer u een opmerkelijke rekening instuurt, gaat de radiojury beslissen of de rekening inderdaad bizar is. Wanneer uw nota de meest bizarre is, betaalt 538 de rekening.

Radio 538 dreef gisteren, tot woede van Ronnie, de spot met hem door 'grappig' te doen over wiet roken.

Nu komt het. Radio 538 is racistisch, "heeft nooit gehouden van een zwarte". Gelijk die racismekaart weer trekken. Worden we doodmoe van. Anyway, wiet in combinatie met de kleur zwart zien getuigt niet van bijster veel intelligentie.

De woede van Ronnie bleek niet aan dovemansoren gericht. Radio 538 kreeg het doodsbenauwd, want associatie met racisme en discriminatie. Voor je het weet staat Jerry Afriyie met een protestbord en een legertje sympathisanten voor je studio te protesteren en gaat Sylvana Simons alle adverteerders boos opbellen.

Dat wil de radiozender natuurlijk niet. Ondanks dat 538 zich helemaal niet schuldig heeft gemaakt aan racisme/discriminatie, zweetten de redactieleden zich peentjes en stuurden vliegensvlug een excuus naar Ronnie.

Ohja, het gaat heel goed met Ronnie. Hadden we dat al gezegd? Hij is volgens zijn psycholoog al helemaal veranderd.

Alle artikelen geladen. Overzicht →