Upd: Pubers onschuldig voor smijten vuurwerk naar politiepaarden
Binnenland

Upd: Pubers onschuldig voor smijten vuurwerk naar politiepaarden.

Dierenmishandeling pur sang. Waar ben je Dion Graus, nu Nederland je eindelijk nodig heeft? Notabene de enige reden dat je in de Tweede Kamer zit. Gisteren in Arnhem gebeurd: kansloos onopgevoed tuig dat vuurwerk smijt naar politiepaarden.

De laffe actie heeft vermoedelijk alle 45 mentaal aanwezige aanhangers van de Partij voor de Dieren het slapen belet vannacht. Zoveel onrecht, zoveel haat. Hebben de verantwoordelijken soms niet gezien wat er op 27 november gebeurde, toen een politiepaard in het harnas stierf aan hartfalen?

De getroffen hoefdieren zijn er overigens met de schrik vanaf gekomen, zo weet de politie u te verzekeren. Wij wisten niet dat de politie de paardentaal machtig is, maar wie zijn wij nu helemaal om die conclusie in twijfel te trekken?

De vier opgepakte jongens bleken naar het bezitten van vuurwerk ook wat softdrugs in hun swek-jaszakken te hebben zitten. Geen ramp voor de heren, een excuusje volstaat voor een enkeltje pappa en mamma.

Update 16:16 uur:

Uit onderzoek is gebleken dat de pubers die gisteren zijn aangehouden voor het smijten van vuurwerk naar politiepaarden "het niet hebben gedaan". Dat laat de politie Arnhem-Noord via Facebook weten.

Alle artikelen geladen. Overzicht →