PvdA Den Haag wil eten van donuts verbieden
Binnenland

PvdA Den Haag wil eten van donuts verbieden.

Dunkin' Donuts is een topzaak. Ze verkopen er namelijk donuts en die zijn lekker. Vooral donuts met zo'n laagje glazuur en gekleurde snoepdingetjes er op. 

Goed nieuws voor Den Haag want daar komt een vestiging van zo'n Dunkin Donuts. Zou je denken. Ware het niet dat er ook nog zoiets bestaat als de PvdA. 

Donuts eten MAG HELEMAAL NIET van de PvdA in Den Haag. Donuts zijn lekker, en lekker betekent genieten en genieten dat haten PvdA'ers. Het leven moet saai zijn met veel gezeik altijd en overal over alles, behalve over moslims want die zijn zielig.

Volgens PvdA Den Haag zijn donuts ongezond, en omdat volgens PvdA Den Haag mensen niet zelf kunnen nadenken moeten donuts ook worden verboden. Dus is Dunkin' Donuts de satan.

De PvdA Den Haag vindt bloedserieus dat het politbureau Stalin de CCCP de overheid zich moet bemoeien met wat mensen eten. Citaat: "Er is veel meer mogelijk om gezond gedrag een handje te helpen en de ongezonde verleidingen te verminderen. Als Den Haag wil, kunnen we de bedreiging van ongezond eten de baas."

Ja, als de PvdA Den Haag wil dan is straks alles verboden, behalve torenhoge belastingen, en bepaalt de PvdA wat u wanneer hoeveel eet. Halal en vegtarisch. Per strekkend vijfjarenplan.

De PvdA verbieden, dat lijkt ons pas écht gezond. Niet alleen voor Den Haag maar voor iedereen, hun vrijheid en hun toekomst.

Alle artikelen geladen. Overzicht →