'PvdA-gemeenteraadslid Khalid Tatou deed 13-jarig meisje' 

04 januari 2018 - 13:47

Het. Zal. Toch. Niet. Waar. Zijn? De 32-jarige Khalid Tatou, directeur van islamitische basisschool An Noer in Alphen aan den Rijn en tevens gemeenteraadslid in Gouda, moet volgende week dinsdag voor het hekje verschijnen op verdenking van ontucht met een dertienjarig kind. 

Tatou zit al sinds eind september achter slot en grendel. De PvdA'er zou het meisje naar een hotel gelokt hebben om zich vervolgens te vergrijpen aan het kinderlichaampje.

Volgens het Openbaar Ministerie zou hij orale seks met het meisje hebben gehad. Daarnaast zou hij haar hebben gepenetreerd.

Het slachtoffer zat niet op de islamitische school waar Tatou de scepter zwaaide. Overigens ontkent de verdachte alle betrokkenheid en claimt hij onschuld.

Weet u wat helemaal opmerkelijk is? Zolang Tatou niet veroordeeld is, maar ook geen vergaderingen bijwoont, vangt hij iedere maand opnieuw een maandelijkse vergoeding van 1.460 euro. Volgens de Kieswet is Tatou dus nog gewoon raadslid.

Zelfs na een eventuele veroordeling kan hij ervoor kiezen zijn zetel niet op te geven. Dat betekent dan weer dat hij tot aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart elke maand bovenstaand bedrag op zijn bankrekening krijgt bijgeschreven.

De PvdA heeft Tatou inmiddels wel van haar website verwijderd.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie