PvdA-raadslid 010 treedt af, blijkt ordinaire huisjesmelker

PvdA-raadslid 010 treedt af, blijkt ordinaire huisjesmelker 

12 januari 2023 - 13:39

Ja, links lullen en rechts vullen zeker? Het Rotterdamse PvdA-raadslid Narsingh Balwantsingh is afgetreden. Hij blijkt voor miljoenen aan vastgoed te bezitten en te verhuren, ook in Rotterdam. Mag op zich, maar op een van de adressen woonde een gezin onder erbarmelijke omstandigheden.

Dat is niet helemaal zoals een goede huisbaas hoort te zijn natuurlijk: "Ik heb Balwantsingh geprobeerd te bereiken, maar ik heb nooit wat teruggehoord. Het is gewoon een huisjesmelker. Ik heb nu een elektrische kachel en douche bij mijn oma of in de sportschool", aldus de huurder over een van de woningen van de PvdA'er.

Omdat hij geen zin heeft in gezeik er zoveel ophef is, legt hij nu zijn werk als raadslid in de Havenstad neer: "Ik voelde me gedemotiveerd om me hiertegen te blijven verdedigen", zegt Narsingh telefonisch over zijn aftreden tegen het AD. "Ik ga mijn best doen om de situatie met betrekking tot mijn vastgoed te verbeteren. Maar dat combineer ik niet met mijn werk als raadslid.”

Daar heeft hij in elk geval nu alle tijd voor. Balwantsingh bevestigt dat hij 23 woningen bezit en verhuurt. Het zou gaan om een aantal panden die gesplitst zijn in zelfstandige eenheden. Hij kocht de woningen in slechte staat in 2021 met de bedoeling ze op te knappen, laat hij weten. Volgens Balwantsingh bracht hij deze panden onder bij een externe beheerder die ook de contacten met verhuurders regelt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml