PvdA-raadslid ontkent seks met 13-jarig meisje
Binnenland

PvdA-raadslid ontkent seks met 13-jarig meisje.

U verwacht het niet. Vandaag dient de rechtszaak tegen PvdA-raadslid Khalid T., die verdacht wordt van seksueel misbruik van een dertien jaar jong meisje. Maar volgens het heerschap is dat allemaal niet waar: hij ontkent dat hij seks met haar heeft gehad.

T. zit al sinds eind september achter slot en grendel. De PvdA'er zou het meisje naar een hotel gelokt hebben om zich vervolgens te vergrijpen aan het kinderlichaampje. Volgens het Openbaar Ministerie zou hij orale seks met het meisje hebben gehad. Daarnaast zou hij haar hebben gepenetreerd en daarom zou hij vijftien (waarvan vijf voorwaardelijk) maanden celstraf verdienen.

Allemaal niet waar, volgens het PvdA-raadslid. Bovendien: hij dacht dat ze 21 jaar was (is natuurlijk ook moeilijk te zien, het verschil tussen 13 en 21). Hoewel "eerst het doel" wel seks was, zou hij zich hebben ingehouden en vragen of ze een "serieuze relatie" wilde. Sure.

Stookt niet helemaal met de verklaring van het slachtoffer, ook kwam tijdens de rechtszaak aan het licht dat T. liefst 900 euro had geboden om op vaste tijdstippen zich aan haar te kunnen vergrijpen, meldt Omroep West

Alle artikelen geladen. Overzicht →