PvdE inzake Willie Dille: Arnoud = onschuldig
Binnenland

PvdE inzake Willie Dille: Arnoud = onschuldig.

De Partij van de Eenheid, goed voor één schamele zetel in de Haagse gemeenteraad, heeft afstand genomen van de uitlatingen en beschuldigingen van wijlen PVV-politica Willie Dille aan het adres van fractievoorzitter Arnoud van Doorn.

Dille maakte op 8 augustus een eind aan haar leven. Twee dagen daarvoor postte ze op Facebook een filmpje waarin ze stelde in maart dit jaar slachtoffer geweest te zijn van ontvoering, mishandeling en verkrachting door moslims. Arnoud van Doorn zou de kwade genius hierachter zijn geweest. Een dag later werd de video weer offline gehaald.

Lokaal driehoek-praatgroepje vindt onderzoek overbodig

Het Openbaar Ministerie, de politie en burgemeester Pauline Krikke zijn na een reeks goede gesprekken tot de conclusie gekomen dat onderzoek naar de 'gebeurtenis' niet nodig is. 

PvdE gaat lasteraars kapotprocederen

De Partij van de Eenheid neemt niet alleen afstand van de aantijgingen, het dreigt ook met juridische stappen tegen iedereen die haar valselijke en lasterlijke 'beschuldigingen' in stand houdt.

Dan is er nog ene Abdelhamid Taheri. Die vindt dat Dille met haar uitlatingen de hele islam schade heeft toegebracht. Van Doorn is het roerend eens met zijn geloofsgenootje, aangezien hij het bericht van zijn broeder direct heeft gedeeld.

Alle artikelen geladen. Overzicht →