PVV-raadslid: 'Ben verkracht in opdracht van Arnoud van Doorn'
Binnenland

PVV-raadslid: 'Ben verkracht in opdracht van Arnoud van Doorn'.

PVV-raadslid in Den Haag Willie Dille heeft in een filmpje op haar Facebook-pagina een schokkende onthulling gedaan: zij zou naar eigen zeggen vorig jaar ontvoerd en verkracht zijn door moslims in opdracht van haar mede-raadslid van Partij voor de Eenheid Arnoud van Doorn.

Deze opmerkelijke onthulling deed ze in een video die tot gisteren op Facebook stond, maar inmiddels is verwijderd. De video is nog wel op de website van GeenStijl te bekijken

Haar ontvoerders zouden het volgende gezegd hebben: "'Heb je respect voor Mohammed, heb je respect voor Allah, heb je respect voor Arnoud?' En toen wist ik al wie erachter zat. Arnoud van Doorn, die ook in de gemeenteraad zit, en ooit door mij ontslagen is als medewerker, die haat mij intens en is een vreselijk gemene man", aldus Dille.

Dit is nog niet alles. Naar eigen zeggen wordt ze nog steeds dusdanig bedreigd dat ze zich nu gedwongen voelt om te stoppen met haar werk als raadslid, bang als ze is dat haar gezin wat overkomt. Vooral ook omdat de politie en burgemeester - heel herkenbaar - niks doen.

De PVV in Den haag heeft inmiddels op het bovenstaande gereageerd. De partij hekelt de berichtgeving van de media, als in dat Dille labiel zou zijn, maar geeft aan dat zij niet zal stoppen met haar werk.

"De wijze waarop sommige media hierover berichten is ronduit walgelijk en geeft blijk van een zeer foute vooringenomenheid. Niet alleen Willie is geweld aangedaan, maar daarmee ook de vrijheid van meningsuiting. Media die dit niet serieus nemen moeten zich kapot schamen. Een uitgebreide reactie op het gebeuren zal komen als de rust wat is weergekeerd. Het verzoek is dan ook Willie nu met rust te laten."

Ook Arnoud van Doorn heeft op de beschuldigingen gereageerd. Hij laat vanuit zijn vakantieadres op Twitter weten dat hij geen zin heeft om zich te verlagen tot een inhoudelijke reactie, maar dat hij aangifte wegens laster en smaad overweegt.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Alle artikelen geladen. Overzicht →