PVV-raadslid Willie Dille pleegt zelfmoord
Binnenland

PVV-raadslid Willie Dille pleegt zelfmoord.

Zeer triest nieuws mensen. Het Haagse PVV-raadslid Willie Dille (53) heeft zich van het leven beroofd, dat bevestigt de PVV Den Haag in een verklaring.

"Met verslagenheid en intens verdriet hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van onze collega, strijdmakker, en bovenal vriendin Willie Dille. Wat haar is overkomen en vooral de reacties daarop kon zij niet meer verdragen", aldus de PVV.

Wij schreven gisteren nog dat ze op Facebook een filmpje had geplaatst waarin ze stelde te zijn ontvoerd, verkracht en mishandeld door moslims die wilden dat ze haar mond zou houden in de gemeenteraad. Ze beschuldigde daarbij Arnoud van Doorn dat hij de 'opdrachtgever' zou zijn geweest.

Dat was nog niet alles. Zij zei ook dat ze haar werk als raadslid naast zich neer wilde leggen omdat ze naar eigen zeggen vreest voor de veiligheid van haar gezin. 

De PVV sprak gisteren in een reactie er schande van dat bepaalde media net deden alsof ze gek was geworden. Arnoud van Doorn liet vanaf zijn vakantieadres weten dat hij overweegt om aangifte te doen wegens laster en smaad.

Alle artikelen geladen. Overzicht →