Dion Graus WOEST over sneer tijdens bijthondendebat
Binnenland

Dion Graus WOEST over sneer tijdens bijthondendebat.

Vandaag vindt in Den Haag het debat plaats over bijthonden, waarin onder andere wordt gesteld dat criminelen niet zo'n hond zouden mogen nemen. Tijdens dat debat worden ook enkele 'deskundigen' aan het woord gelaten, waaronder ene advocaat genaamd Iaira Boissevain (wie kent haar niet?).

PVV-Kamerlid en allemansdierenvriend Dion Graus wilde van haar weten hoe het dan zit als bijvoorbeeld een golden retriever iemand bijt (ja, hele lieve schattige honden, maar ook die bijten). Hij stelde dat dit soort incidenten de pers niet halen maar er moet worden voorkomen dat er sprake gaat zijn van "rassendiscriminatie". 

Best een terechte vraag naar onze mening, maar mevrouw de advocaat vond het vervolgens nodig om hier 'heel erg gevat' op te reageren:"Over het punt van rassendiscriminatie: ik vind dat altijd grappig uit de mond van de PVV."

HA. HA. Heel grappig, maar niet heus. Dat vond Graus nou ook: "Ik maak hier bezwaar tegen. Ik vind dit schandalig, dit is strafbaar. Dit is in elf jaar tijd nog nooit tegen me gezegd", zo ging hij vervolgens compleet uit zijn plaat.

Alle artikelen geladen. Overzicht →