PVV'ers nog harder gediscrimineerd dan Sylvana  

09 september 2017 - 12:01

Discriminatie! Ongelijkheid! In 2017! In het rijke en welvarende Nederland! Schande! Moeten we niet willen! Hebben we zo niet afgesproken!

Waar zijn de vooraf ingevulde aangifteformulieren? Waar blijven de BN'ers (Waldemar? Georgina? Peter R.?) die zich geheel onbaatzuchtig inzetten tegen discriminatie? DWDD, Pauw, Jinek, NPO, Radio 1, hebben jullie de thema-uitzendingen al klaarliggen? 

Want discriminatie in Nederland, daar maken we met z'n allen een vuist tegen! Iedereen is voor de wet gelijk. Roodharig, Sylvana, blank, vrouw, man, het, X, Weesie, hoofddoekje, keppeltje, kruisje, tulband, mocro, Anne Fleur, kaaskop, Prem, het maakt niet uit, iedereen is hier welkom. 'Dé Nederlander bestaat niet'.

Dus huphuphup activisten, BN'ers, Trouw-columnisten, Volkskrant-SJW's, twitteraars, meldpunten en overige anti-discriminatie subsidiesponsen, zet snel uw beste beentje voort TEGEN DE DISCRIMINATIE VAN PVV'ERS!

Gratis NPO-programmatips: 3FM-DJ's die een gediscrimineerde PVV'er in huis nemen, BN'ers die 24 uur in een PVV'ers opvangcentrum gaan slapen terwijl ze met camera worden gevolgd, Tim Hofman undercover als PVV-gemeenteraadslid, een Kogelvrij Glazen Huis om geld op te halen voor bedreigde PVV'ers, de mediacampagne 'Zet een streep door PVV-discriminatie' en social influencers die op reis gaan naar PVVië om met eigen ogen te zien hoe erg het is om daar te moeten leven.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie