PVV'ers nog harder gediscrimineerd dan Sylvana
Binnenland

PVV'ers nog harder gediscrimineerd dan Sylvana.

Discriminatie! Ongelijkheid! In 2017! In het rijke en welvarende Nederland! Schande! Moeten we niet willen! Hebben we zo niet afgesproken!

Waar zijn de vooraf ingevulde aangifteformulieren? Waar blijven de BN'ers (Waldemar? Georgina? Peter R.?) die zich geheel onbaatzuchtig inzetten tegen discriminatie? DWDD, Pauw, Jinek, NPO, Radio 1, hebben jullie de thema-uitzendingen al klaarliggen? 

Want discriminatie in Nederland, daar maken we met z'n allen een vuist tegen! Iedereen is voor de wet gelijk. Roodharig, Sylvana, blank, vrouw, man, het, X, Weesie, hoofddoekje, keppeltje, kruisje, tulband, mocro, Anne Fleur, kaaskop, Prem, het maakt niet uit, iedereen is hier welkom. 'Dé Nederlander bestaat niet'.

Dus huphuphup activisten, BN'ers, Trouw-columnisten, Volkskrant-SJW's, twitteraars, meldpunten en overige anti-discriminatie subsidiesponsen, zet snel uw beste beentje voort TEGEN DE DISCRIMINATIE VAN PVV'ERS!

Gratis NPO-programmatips: 3FM-DJ's die een gediscrimineerde PVV'er in huis nemen, BN'ers die 24 uur in een PVV'ers opvangcentrum gaan slapen terwijl ze met camera worden gevolgd, Tim Hofman undercover als PVV-gemeenteraadslid, een Kogelvrij Glazen Huis om geld op te halen voor bedreigde PVV'ers, de mediacampagne 'Zet een streep door PVV-discriminatie' en social influencers die op reis gaan naar PVVië om met eigen ogen te zien hoe erg het is om daar te moeten leven.

Alle artikelen geladen. Overzicht →