Qatar ruimdenkend: 'Dronkenschap toegestaan, LHBTi'ers niet vervolgd'

Qatar ruimdenkend: 'Dronkenschap toegestaan, LHBTi'ers niet vervolgd' 

11 november 2022 - 11:28

Godnondeju. Iedereen maar denken dat Qatar een achterlijk land is waar ze alles doen om de profeet te pleasen en maling hebben aan arbeidsomstandigheden en mensenrechten, maar dat valt allemaal reuze mee als er geld verdiend kan worden. Over die arbeiders is al genoeg gezegd en nu blijkt dat fans tijdens het WK voetbal ook lekker zichzelf mogen zijn.

Ze mogen dronken worden, op tafels klimmen en demonstreren. Bovendien hoeven mensen uit de lhbti-gemeenschap niet bang te zijn voor vervolging, en hoeven vrouwen niet te vrezen voor jarenlange gevangenisstraffen wegens buitenechtelijke seks bij aanranding of verkrachting.

Wat een vooruitstrevendheid! Dit alles staat in een document dat in handen is van het AD, en dat eerder gedeeld is met voetbalbond KNVB en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Kan Conny Helder toch tien pils achterover gooien met Harry de Tietenman, tenminste zolang zij niet gewelddadig worden, hun shirt aanhouden en Harry wel iedereen verlinkt die weer begint te zeuren over mensenrechten en zo. 

Overigens zijn deze afspraken nooit officieel naar buiten gebracht. Het organisatiecomité en de FIFA reageren niet op vragen over het onderwerp.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml