Ramautarsing-soap duurt voort, Baudet spreekt van "onhandig" 

11 februari 2018 - 20:16

Goedenavond allemaal. Wordt u ook zo moe van de nationale moraalpolitie en haar klaagaanhangers? Nee? Okee, dan komen we nog een keer terug op het onderwerp. Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet heeft in een nieuwsbrief aan partijleden de IQ/afkomst-uitspraken van Yernaz Ramautarsing enigzins getracht te nuanceren.

"Handig zijn de uitspraken van Yernaz wellicht niet, maar discriminatie of racisme lezen wij er zeker niet in", zo stelt Baudet. Ook wil hij benadrukken dat "Forum voor Democratie afstand neemt van elke vorm van racisme en discriminatie. "Wij staan voor een open samenleving waarin iedereen gelijk wordt beoordeeld op indivisduele kwaliteiten, niet op huidskleur, ras, geslacht, seksuele geaardheid, etc.".

Wie gisteren getuige was van een stel schreeuwers in de Amsterdamse Balie (de bedoeling was overigens een debat op niveau voeren) in de Amsterdamse Balie, heeft kunnen zien dat met name Alexander 'bel ome Theo' Pechtold en Lodewijk 'citeert niet bestaande citaten' Asscher elke gelegenheid aangrijpen het Forum een trap na te geven.

Ja, het was ons het dagje wel. By the way, Lodewijk: de termen "huilie-huilie" en "koekenbakker" verwachten we te horen van haast iedereen, maar niet van een Tweede Kamerlid. Laat het gerust even op u inwerken, dergelijke mensen vertegenwoordigen ons land.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie