Rammstein onderzoekt met eigen advocaten eigen #MeToo-gedrag

Rammstein onderzoekt met eigen advocaten eigen #MeToo-gedrag 

07 juni 2023 - 10:35

Dan even aandacht voor de Duitse metalband Rammstein, want daar is de afgelopen dagen het nodige om te doen geweest. Vooral om zanger Till Lindemann, die er blijkbaar een gewoonte van maakte om na optredens zijn lusten te botvieren op vrouwelijk schoon, soms zelfs tot bloedens toe terwijl ze 'mogelijk' onder invloed waren van drank en/of drugs.

Hoe kwam dit allemaal tot stand? Nou, blijkbaar krijgen vrouwelijke fans die mooi genoeg zijn via Instagram en tijdens concerten van Rammstein-medewerkers de vraag of ze in 'rij 0' plaats willen nemen en/of mee willen naar afterparty's, ze moeten zich dan wel sexy kleden en o ja, kleine voorwaarde, ze moeten ook bereid zijn om seks te hebben met zanger Lindemann. 

Even hoor, dan ben je ook een partijtje naïef als je niet ziet dat 1 + 1 misschien wel 2 is in zo'n geval, maar goed, zomaar gedrogeerd worden of seks tegen je zin in hebben is niet oké natuurlijk. Verschillende vrouwen uitten de afgelopen dagen, deels anoniem, dan ook beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag van de inmiddels 60-jarige zanger.

Maar omdat niemand bij de band blijkbaar zeker weet wat er allemaal is gebeurd, huurt de band nu zelf een advocatenkantoor in. Dat 'onafhankelijke' advocatenkantoor gaat dus onderzoeken of er sprake is van drugsgebruik zonder medeweten van betrokkenen tijdens concerten. 

In een statement reageerde de band enkele dagen geleden reeds dat het die beschuldigingen "buitengewoon ernstig" neemt. Ja, dat zal wel. Wij gokken zo dat hier helemaal niks mee gaat gebeuren, maar dan hebben ze mooi voor de bühne wel "onderzoek" gedaan! Wie ook graag een afterparty van Rammstein wil bezoeken heeft momenteel pech, de band heeft besloten daar voorlopig mee te stoppen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml