Random-vrouwenmepper Utrecht vier maanden de bak in

Random-vrouwenmepper Utrecht vier maanden de bak in 

16 augustus 2021 - 14:58

Moet je ook niet doen hè? Een 29-jarige man die vorig jaar plotseling meerdere vrouwen in Utrecht sloeg, is zojuist veroordeeld tot een celstraf van vier maanden, waarvan 41 dagen voorwaardelijk. 

Klinkt als een lichte straf, maar van de rechtbank moet hij zich ook laten behandelen zodat hij niet opnieuw de fout ingaat. Dat zal hem leren! In augustus en december vorig jaar deden in totaal vier jonge vrouwen aangifte van mishandeling. De vrouwen zaten in alle gevallen op de fiets toen zij vanuit het niets werden geslagen. De man zat op een donkere damesfiets en werd herkend nadat beelden van hem werden getoond op de regionale televisie.

Maar waarom zou je dat doen? Random, uit het niets, vrouwen slaan (of ze nou woonachtig in Utrecht zijn of niet)? De man zelf vindt dat hij er niet zoveel aan kon doen, naar eigen zeggen is hij een psychiatrisch patiënt en kan hij niet de volledige verantwoordelijkheid dragen voor zijn daden. Deskundigen hebben geen stoornis kunnen vaststellen en vragen zich af of de man een ziekte simuleert, zou het? Hij is inmiddels wel onder behandeling bij een GGZ-instelling in Utrecht.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml