Rapper Boef moet twintig uur schoffelen
Entertainment

Rapper Boef moet twintig uur schoffelen.

De rappende en vloggende Sofiane Boussaadia (Boef) is vandaag bij verstek veroordeeld tot een taakstraf van twintig uur voor het, afgelopen maart, molesteren van een politieauto in Zoetermeer.

Het leek Boussaadia destijds wel geinig om voor het oog van zijn vrienden herhaaldelijk op de motorkap van een politieauto te springen. Nadat zijn arrestatie dacht hij er met slechts het dokken van de schade wel vanaf te komen. Een aardige misser, want er kwam een dagvaarding bovenop.

Dat Boef vandaag niet in de Haagse rechtbank aanwezig was, had dus naar eigen zeggen te maken met het feit dat hij simpelweg niet wist dat hij voor het hekje moest verschijnen. Je weet toch, druk enzo. Boef: "Ik heb vandaag opnames voor een videoclip waar ik een gastbijdrage lever. Afzeggen was geen optie."

Spijt

De artiest heeft volgens De Telegraaf wel spijt betuigd van zijn doldwaze actie. "Ik was dronken, het was een misplaatste grap. Ik ben me bewust van mijn voorbeeldrol voor jongeren, dit zal nooit meer gebeuren", aldus Boef.

Alle artikelen geladen. Overzicht →