'Rapper Boef schuldig aan dood huiskat Gijs'
Binnenland

'Rapper Boef schuldig aan dood huiskat Gijs'.

Rapper Boef blijkt een nog grotere boef dan wij al dachten. Nadat hij eerder deze maand werd opgepakt voor opruiing in Tilburg, wordt meneer nu in de wakkerste krant van Nederland beschuldigd van uitbuiting en dierenmishandeling.

Volgens De Telegraaf heeft de 37-jarige Lee Anne Maree uit Beverwijk aangifte tegen de rapper gedaan. Volgens haar zou de rapper met zijn vriendjes haar huiskat Gijs hebben gegijzeld en mishandeld. Uiteindelijk is Gijs overleden aan zijn verwondingen.

In 2014 zou Lee lichamelijke klachten hebben gehad en slikte ze medicijnen. Een vriendin van haar hielp haar die periode door en via haar leerde ze de Franse Algerijn Souf de Boef kennen. Hij toont dan interesse in een slaapkamer van haar huis. Hij wil daar samen met zijn vriend French een wietplantage beginnen. Vanwege het geld stemt Lee hiermee in en staan er in no-time 230 planten in haar slaapkamer.

Daar komt de ellende

Bij de eerste oogst blijkt dat Lee helemaal niet meedeelt in de winst en weigert verdere medewerking. Wanneer ze thuiskomt van een weekendje weg blijkt het boeventuig toch opnieuw een plantage te hebben opgetogen in haar slaapkamer. Als deze oogst na tien weken verdwijnt geeft rapper Boef desgevraagd aan deze gepikt te hebben.

Nadat ze tijdelijk haar huis ontvlucht merkt ze bij thuiskomst dat huiskat Gijs foetsie is. Boef en French blijken al snel de kattendieven en beginnen Lee te bedreigen. Navraag bij het asiel levert een bijkans onherkenbare Gijs op. Het dier blijkt uit een rijdende auto bij het AZ-stadion te zijn gegooid en heeft hierbij al zijn negen levens verspeeld. 

Boef: "Nietus!"

Rapper Boef ontkent de boel. "Ik weet niet waar dit over gaat of wie je bedoelt", laat hij aan de krant weten. Diverse betrokken bevestigen het verhaal echter. De buurvrouw van Lee herkent Boef en French van foto's.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →