Rapper Sjors weer vrijgezel, want zij lag met ander 'te borduren'

Rapper Sjors weer vrijgezel, want zij lag met ander 'te borduren' 

31 juli 2023 - 13:19

Alle vrijgezelle dames en shemales opgelet: Rapper Sjors - bekend liefhebber van pindakaas en Snickers - is weer vrijgezel! Naar eigen zeggen is de relatie met zijn vriendin Natascha uitgegaan nadat zij op het naaktstrand "met ander lag te borduren".

Het multi-talent, zo is/was hij rapper, pornoacteur maar ook topsporter, laat via Instagram weten: "Aan al het goede tjaa goede! Zo kan ik nie meer noemen. Komt een einde. De liefde tussen Natascha en mij heeft niet lang mogen duren. Nadat ze op Naaktstrand met ander lag te borduren."

Wat hij precies met 'borduren' bedoelt, is niet helemaal duidelijk, maar kunnen we wel invullen natuurlijk. En dat is nooit om er achter te komen. Wij voelen dan ook erg mee met Sjors. Hoe lang de twee samen waren weten wij ook niet, maar erg lang kan het niet geweest zijn getuige de berichten op Instagram.

Sjors, die eerst vrouw wilde worden maar later aangaf toch een man te zijn, had eerder een relatie met een oudere spetter. Ook dit ging helaas voor hem vrij snel uit. Dus bij deze helpen we hem graag een handje: dames, maak hem gelukkig. Yeah, let's go!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml